Billigste Bensinkort

Spar penger med bensinkort

Vi viser veien til de beste og billigste bensinkortene!

Lurer du på å skaffe deg et bensinkort? Da har du kommet til rett plass. Vi viser deg hva som er de billigste og de beste bensinkortene på markedet i dag. Det er nemlig mange penger å spare på å velge det bensinkortet som er billigst å bruke, samt det kortet som gir deg de høyeste rabattene på bensin.

Shell Mastercard

Shell Mastercard er et velkjent og mye brukt bensinkort i Norge som gir deg gode fordeler både når du fyller bensin og diesel, men også når du handler varer i butikk. Du får en fast rabatt på drivstoff på 40 øre per liter, i tillegg får du også 1% trumfbonus på alle kjøp du gjør. Det lønner seg med andre ord å bruke dette kortet til mer enn bare som betalingsmiddel for drivstoff. Som navnet tilsier er Shell Mastercard også et kredittkort, kredittgrensen på dette kortet er på inntil 75 000kr, du kan også få opp til 50 dagers rentefrihet, noe som er meget bra. Ønsker du å søke på Shell Mastercard trykker du bare på banneret til høyre og du vil bli videresendt til søknadsskjemaet. Du lese en grundigere omtale av dette bensinkortet her.

365Privat

Et annet populært bensinkort er 365Privat som er et kredittkort fra Danske Bank AS. Med dette kortet får du en prosentrabatt på 3,65% på alle fyllinger du foretar deg, være seg bensin eller diesel. Dette tilsvarer en rabatt på rundt 50 ører per liter du fyller. Som en ekstra bonus får du med dette kortet 30 øre ekstra i rabatt per liter om du fyller drivstoffet hos en Esso-stasjon. Dette gjør dette bensinkortet til et populært valg blant de bilistene som fyller fast hos Esso og gjør dette kortet til det billigste bensinkortet i Norge.


Eff. rente 25,53 %, 15.000 o/12mnd, totalt 16 929kr.
Søk om 365Privat bensinkort her.

Er et bensinkort billig?
Et bensinkort er faktisk veldig billig om du bruker det utelukkende som bensinkort. Kostnadene med et bensinkort oppstår først når du ikke betaler hele det skyldige beløpet innen forfallsdatoen. Da begynner rentene å løpe og de er som vi alle vet svært høye ved de aller fleste kredittkort. For å spare penger med et bensinkort er det derfor viktig at du betaler hele regningen innen forfallsdatoen. Gjør du dette kan du nyte godt av billigere bensin uten noen ekstra kostnader knyttet opp mot bensinkortet.

Søker du finansiering?
Sørg for at du får det billigste forbrukslånet på markedet når du søker lån. Besøk forbrukslånpådagen.com og sammenlign forbrukslån helt kostnadsfritt. Beste og billigste forbrukslån på dagen finner du der.