Billigste Bensinkort

Slik søker du

Søknad om bensinkort - enklere enn du tror.

Grunnen til at mange ikke skaffer seg bensinkort er fordi de ikke vet hvor enkelt det er å skaffe seg ett. Med dagens moderne teknologi kan du signere digitalt ved hjelp av Bank ID og sende inn søknaden via Internett. Du slipper med andre ord å få tilsendt noe skjema, samt sende noe skjema i posten. Du trykker ganske enkelt på linken til søknadsskjemaet for valgt bensinkort for så å fylle inn dine personlige opplysninger. Hele prosessen er unnagjort på noen få minutter.

Hvilket kort skal du søke på?

Så er spørsmålet, hvilket kort skal du søke på? Vi anbefaler blant annet Shell Mastercard. Dette er et populært bensinkort som gir deg 40 øre rabatt per liter bensin og diesel, som bonus får du også 1% rabatt på alle andre kjøp du gjør med dette kortet. En av de virkelig fine tingene med drivstoffkortet til Shell er at det ikke finnes noen øvre grense for hvor mye du kan få i rabatt. Enkelte bensinkort har en rabattgrense på rundt 2000kr, en slik grense har ikke Shell. Fyller du svært mye bensin eller diesel er derfor Shell-kortet et godt alternativ. Ønsker du å søke om dette kortet trykker du på banneret til høyre for å komme til søknadsskjemaet.

Ønsker du å lese omtaler av flere bensinkort før du bestemmer deg om hvilket kort du skal søke på? Da anbefaler vi deg å besøke denne bensinkortsiden. Her kan anmeldelser av alle de populære bensinkortene i Norge.